Om oss

vart20hus2.jpg

Vi är en familj som bor i ett radhusområde i västra Göteborg, närmare bestämt Askim.
Jag heter Bodil och har tillsammans med äldsta dottern Cecilia det största hundintresset
i familjen. För övrigt består familjen av min man Anders och två barn till, Annelie och Johan. Numera har alla barnen flyttat hemifrån.
Cecilia har bosatt sig i Kode med sin man och deras två barn och borderterrierhanen Snuten.  Annelie har också flyttat och bor tillfälligt i Skövdetrakten. Hon tog med med äldsta tiken Bertha och tänk det fanns ett stort djurintresse hos henne också. Hon arbetar i receptionen på en av Götebrogs största djurkliniker då hon inte är mammaledig.
Just nu har vi tre borderterriertikar som lever med oss som familjehundar.
Med skogen som granne har våra hundar alla möjlighet till fina promenader och utflykter. Spår lägger vi ofta så att hundarna får möjlighet att använda och utveckla sina sinnen.
Vi åker också på en och annan utställning. Som ni förstår finns det inga sysselsättningsproblem i vår familj.
Våra hundar har från början fått sina namn efter skotska maltwhiskysorter men efter hand har det blivit namn efter andra intressen. I-kullen fick namn efter Aloe Veraprodukter och J kullen blev en judokull ock K-kullen en kryddkull, när Johan tog studenten och blev elektriker så det det naturligtvis en elkull. Det gäller att blanda allas intressen i familjen på ett bra sätt.
Då jag inte är hemma med familjen så har jag ett jobb stadsdelen Askim-Frölunda-Högsbo Göteborgs stad där jag arbetar med förenings- och fritidsfrågor av olika slag. Jag arbetar också med Aloe Vera från Forever Living Products.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)